Så hyggelig at akkurat DU tar turen innom bloggen min! Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen til meg!

søndag 16. oktober 2011

Søøøøndag!

Hei hei. 

I går, altså lørdag, var jeg skikkelig modig og tok på finbuksa og dro til Oslo sammen med Hege! Etter å ha hompa på bussen til Lillestrøm en snau time, klarte vi ( kjenner meg litt skyldig her asså ) å få rota oss på en buss som brukte en time fra Lillestrøm til Oslo, men du verden så mye vi fikk sett av byen! Grrrrr...
Først på programmet stod litt shopping og jeg var veeeeldig klar for Hobby Outlet butikken jeg hadde funnet på nett, men du og du for en nedtur, jeg skal ikke dit igjen jeg....... Men fikk nå en liten "fangst" der da.


Litt opp-ned bilde, men det gjør da ingenting.

Så var vi sultne, men problemet var å finne ut hva vi skulle spise så ikke vi ble for mette, for vi skulle jo spise middag etterpå også. Ferden gikk til en liten kiosk og det ble en kyllingrull, den var ikke særlig god. :-)
Utenfor her møtte vi en søt liten mann som hadde bodd ute i 4,5 år. Jeg kjøpte en kaffe til han og spurte om han ville ha noe å spise, en pølse eller noe.... "Tusen takk, men da vil jeg helst ha sjokoladebolle", svarte han. He he, næringsvett! Så da ble det kaffe full av sukker og sirup og tre deilige sjokoladeboller. Sjeldent jeg har sett noen så takknemlig.

Da var det Panduro neste og her ble følgende med i posen.


Litt tape, bånd, ark og den nye kule tapen til Tim Holtz. Fornøyd ja.

Fangsten fra HMEtter litt opp og ned og inn og ut i butikker skulle vi møte Elin og Natalie som kom innover litt etter oss.

Etter en snartur innom H. Kjelsrud, hvor jeg ble den lykkelige eier av dette skjerfet,


og denne butikken som uten tvil var klar for julavar det middagstid på Brasserie 45. Her spiste jeg deilig baconsnurret kyllingfile og urtemarinerte ovnsbakte potetbåter. Deilig ja! Dessert: friske jordbær og banan med smeltet hvit sjokolade. 


Her satt vi ved vinduet og så rett bort på Nationaltheatret hvor vi etterpå var og så på Rockeulven. Det er absolutt å anbefale. Det var virkelig en opplevelse. Det var helt utrolig hvor flinke skuespillerne hadde vært til å snappe opp "likhetstrekk og fakter" fra de dyrene de spilte. Spesielt hønene og eselet var morsomme.

Fantastisk flott inne i teateret.

Blir nesten litt ydmyk av å være der, men ikke verre enn at jeg klarte, litt matt i blikket, å kline meg innpå en byste av en av mine store forbilder, skomakeren, selveste Henki Kolstad.


Så som dere sikkert skjønner, var dette en super dag! :-)

Til sist i disse jakttider


Bajasdutten passer godt på elgen sin!7 kommentarer:

 1. Høres ut som om du har hatt en perfekt helg! Det har jeg og, som var på Skitreff med 126 deltagere! Lite søvn, så-som-så med scrapping og enormt mye latter og skravling! Herlig!
  Ha en flott og sløv søndag Anne-Elin :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Høres ut som en herlig bytur!!! Men ikke bedre enn Ski-treffet :o)

  SvarSlett
 3. HeiHei! Jeg misunner deg alt du har gjort (kanskje ikke den bussturen..). Finnes det en link til den butikken? Må sjekkes ut. Ellers ser jeg du har fått has på ei ny blå Distresspute, den er jeg veldig nysgjerrig på. Lag noe med den snarest a!?

  Jeg vil ha den hornparykken til ho Ellingsen. Også ser kulissen veldig kule ut! Jeg må komme meg avgårde. Ciao!

  SvarSlett
 4. Hilde, kjære søster, det ER skummelt i Oslo!
  Yvonne og Gro, jeg kan nok tenke meg dere har koset dere ja! Det er bra det. :-)
  Karianne, den parykken skulle man hatt ja! Var mye fine kostymer der altså. Stykket bør absolutt ses!!!! MEGET bra nemlig! :-) Er faktisk spent på den blå distressputen selv, skal prøve den straksensen ( en eller annen gang )jeg! :-)

  SvarSlett
 5. Ser ut som du har hatt en super helg!:)
  moro og kjøpe litt utstyr, ikke sant?!
  Fine tags og sjokoladeeske du har laget. Damene ble nok glade for den!:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Se her ja....her har du jo en blogg :-) Så nye flott du har laget :-) Høres ut som om turen ble bra :-).....men det er ingen scrappe butikker som kan måle seg mot Bikuben ;-)

  SvarSlett