Så hyggelig at akkurat DU tar turen innom bloggen min! Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen til meg!

søndag 23. oktober 2011

Råbarske Tim Holtz møter sukkersøt Sagen Vintage pike.

I totalt mangel på eget kjærlighetsliv, har jeg i dag "spleisa" råbarske Tim Holtz og sukkersøte Sagen Vintage.

En vakker solrik dag Tim var ute og red en tur på den store magiske hvite hesten sin, fikk han se en vakker ung pike sitte på en benk og drikke formiddagsteen sin. Tim red bort til henne og steg ned fra hesten.
“Vakre pike, kan jeg få be Dem ut på middag”, spurte han.
( leses med sur, litt kostbar stemme, sånn som bare vi vakre piker kan )  “Nei, ikke sånn helt uten videre”, svarte hun. “Jeg vil ha blomster og ost, også vil jeg bli fotografert først”. 
Slukøret steg Tim opp på hesten igjen, mens han grublet på hvordan han skulle få tilfredsstilt disse kravene fra den vakre unge piken.
Han red avgårde, og ved å si de magiske trylleordene havnet hesten og han in the United Kingdom rett utenfor døren til den fantastiske butikken , Wild orchid craft, her fikk han kjøpt masse blomster i vakre farger. Han begynte nå å bli usikker på tiden og måtte kjøpe med et charm-ur også.  Tiden var knapp for å rekke tilbake før middagstid. Han forflyttet seg hjem der han visste han hadde litt film til fotografiapparatet. Da gjenstod det bare osten……., men siden landet var hardt rammet av munn- og klovsyke og melken fra klovdyr derfor ikke kunne brukes til å produsere mat, var dette kravet så godt som umulig å innfri…. Han stoppet ved et meieri for å undersøke om de kanskje eventuelt kunne ha igjen noe gammel-ost. Dessverre var alt tomt, men han fikk med seg litt osteklut, det måtte da være bedre enn ingenting?
Han red tilbake til piken og la fram alle tingene han hadde klart å skaffe til veie.
“Hvor er osten?” var det eneste hun sa….
Da merket Tim at ostekluten var borte, han kastet seg opp på hesten igjen og red tilbake i en voldsom fart…. Ville han rekke å finne den før det var middagstid!?? Da fikk han se ostekluten, den hadde falt ned og lå møkkete og skrukkete på stien. Han plukket den opp og red tilbake.
Dette smeltet den vakre Sagen piken og hun sa med sukkersøt stemme: “ Har du gjort dette bare for meg?”
“Ja, med hjertet fra Kutt ut er dette gjort bare for deg”.
Deretter smeltet de sammen til en heftig middags-date og mer til….. 3 kommentarer:

 1. Hahahahahaha!
  Tim, nå snakker vi drømmetypen eller???
  Kortet ditt er helt herlig!Diggere!
  Snipp,snapp,snute, kommentaren er ute!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 2. Ha-ha-ha! Du er herlig ass! Og som en som også har totalt mangel på kjærlighetsliv hadde jeg jammen smelta dønn jeg og :)
  En date med guruTim hadde vært noe det... Eller en date på hobbyverkstedet hans!
  Kortet ditt var kjempeflott!
  Og i mangel av noe bedre, skal jeg nå slenge meg på sofaen og ha en date med det nyeste Magnolia Ink :)
  Klem

  SvarSlett