Så hyggelig at akkurat DU tar turen innom bloggen min! Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen til meg!

torsdag 22. mars 2012

Jeg har sunget duett fra samme scene som Maria Haukaas Mittet!

Hei på deg.

Jeg må vel allerede her innrømme at denne overskriften er en type "Se og Hør overskrift", det kommer jeg tilbake til!

Onsdag var jeg og tre venninner på Lillestrøm Kultursenter, for å se SKAT¨s ( Skedsmo Amatørteater ) tolkning av Den lille Havfruen. 


Dette var en fantastisk teater-opplevelse. Jeg oppfordrer alle til å ta seg en pause i hverdagen og dra å se på forestillingen. 


Mens vi satt og ventet på at forestillingen skulle begynne svømte ( flyvefisk? ) det store, farlige haier i taket i Stjernesalen.


Flinke skuespillere og flotte kostymer og kulisser.


Lo så jeg grein av Kroko, Dilla og Havheksa, for meg var disse tre absolutt de morsomste "figurene"! Dessuten hadde Havheksa en "sang-stemme" som gir frysninger oppetter ryggen, og da mener jeg i positiv forstand. :-)

Etter forestillingen fikk vi en guidet backstage tour og for oss var nok dette like spennende.


 Dette var ikke for å treffe skuespillerne, men rett og slett for å se kulisser, teknikk ol. Vi hadde den beste guiden man kan få på en slik tur, nemlig John som har jobbet som Scenemester ( er faktisk litt usikker på om det er tittelen på stillingen hans, men en mester er han iallefall ) ved Kultursenteret i en evighet. 


Når du snakker med John så merker du at han virkelig elsker jobben sin, Kultursenteret og dets historie.  
Vi fikk høre og se litt om Stjernesalen ( der SKAT spilte ). Visste dere egentlig at der kan alle de 322 plassene i amfiet legges ned og skyves vekk slik at salen blir helt tom og kan brukes til feks konserter med ståplasser, cafe? Imponerende!
Vi var innom øve-rom, konferanse-rom, verkstedet som brukes for bygging av kulisser,  mens John hele tiden tegnet og forklarte! Jeg må si jeg er imponert og det er tydelig at dette stedet virkelig bryr seg om artister, foredragsholdere og andre gjester som kommer dit. Det gis en "feel like home" behandling rett og slett. Nøyaktighet, høflighet og presisjon er viktige faktorer for de som jobber her.

Så tilbake til overskriften......
Når vi var inne i Teatersalen for å se, ble fristelsen for stor.....
Tenk dere, å stå på scenen her og skue utover denne ærverdige salen fra 1926. 


Jeg måtte bare synge jeg, eller det er vel strengt talt å skryte seg opp å kalle det synging...
Men jeg slo ut med arma og bæla ut: Tio tusen røda rosor osv.... Så kom en kjekk, ung scenearbeider og sang sammen med meg = duett ( det var kanskje en 3-4 ord vi sang sammen, men det var en duett 
anyway )!!!
Før jul sang Maria Haukaas Mittet på denne scenen, derfor har har sunget duett fra samme scene som Maria Haukaas Mittet! Iallefall hvis vi skikkelig legger god-vilja til!!! ;-)

Tiden gikk fort, som den alltid gjør når man er sammen med John ( vi er omtrentlig like glade i å skravle 
alle 5 ), og klokka ble mange og sulten gnagde i tarmene. Vi kjørte opp til Kjeller og rakk med et nødskrik å få kjøpt med oss en burger fra MC Donald før de stengte ( som vi forøvrig måtte sitte/stå ute å spise. 
Brrrrr... ) 
En trevli kveld var det iallefall! 
3 kommentarer:

 1. *********************************

  Kan jeg få autografen din? ;)
  "Melodi Grand Prix" neste eller?

  HMP

  *********************************

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, klart du kan søss. Du kan få ta på meg på søndag, jeg kan ta med et bilde jeg kan signere til deg! :-) Seeeee you!!!

   Slett
 2. Den lille havfruen, ja. Det bringer frem minner. Stor kos til deg, Anne-Elin :-)

  SvarSlett